SPOŠTUJEMO VAŠO ZASEBNOST

Pri Založbi /*cf. spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo vaše osebne podatke skrbno varovali.
  • Vaš elektronski naslov bomo uporabljali izključno za pošiljanje e-novic naše založbe.
  • Vaš elektronski naslov bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja odjave od prejemanja.
  • Vašega elektronskega naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, razen pogodbenim partnerjem, ki skrbijo za izvedbo distribucije e-novic.
Kadarkoli lahko zahtevate:
  • Odjavo od prejemanja s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo vaš elektronski naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili še do največ 6 mesecev, nato ga bomo trajno izbrisali.
  • Spremembo e-naslova, na katerega bi radi prejemali e-novice, s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu.
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov zalozzbacf@gmail.com.
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov zalozzbacf@gmail.com.
Vaš elektronski naslov hranimo v storitvi za pošiljanje e-pošte MailChimp. Podjetje MailChimp spoštuje zahteve Zasebnostnega ščita EU-ZDA ter si prizadeva za najvišjo varnost hranjenih podatkov z različnimi fizičnimi, tehničnimi in organizacijski ukrepi, kot so šifriranje spletnih povezav, preprečevanje dostopa nepooblaščenim osebam, uporaba varnih gesel in preprečevanje vdorov. Storitev MailChimp spremlja uspešnost dostave poslanih e-sporočil z zbiranjem podatkov o odprtih sporočilih, klikih na povezave, e-poštnih odjemalcih in brskalnikih, približni lokaciji, IP-naslovu, prijavah in odjavah ter neuspešni dostavi e-sporočila. Ti podatki se hranijo največ 6 mesecev od odjave od prejemanja e-sporočil.

Več informacij: Založba /*cf., Dalmatinova 2/I, SI-1000 Ljubljana


Naročam e-mail sporočila s koristnimi vsebinami Založbe /*cf.:
* označuje zahtevano
Vpišite svoj mail.
Email Marketing Powered by Mailchimp